Топ 15 Столчета За Хранене (Детски и Бебешки)

Обновяване:
Публикуване:

Столчета за храненеИзминали са около 6 месеца от появата на малкото човече и то вече е готово да ползва столче за хранене, за да си хапва пълноценно.

Тук вече изникват хилядите въпросителни свързани с покупката и точно това е причина да създадем тази статия, за да ви помогнем да отсеете стотиците предложения, като стесним избора ви само до най-добрите столчета за хранене.

Най-добрите столчета за хранене (детски и бебешки) за 2024

15

BREVI Стол за хранене за маса DINETTE

BREVI Стол за хранене за маса DINETTE ЧЕРВЕН

Компактно, удобно, лесно за пренасяне и съхранение столче за хранене. То се монтира директно към масата и детето се настанява удобно заедно със семейството си. Не разполага с табла, тъй като за целта се ползва плота на масата. Седалката е с ергономична облегалка, към която има и джобче за принадлежности. Може да се пере в пералня на ниски градуси.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
14

KIKKABOO Стол за хранене-люлка 3в1 PRIMA

KIKKABOO Стол за хранене-люлка 3в1 PRIMA

Модерно и луксозно столче, съчетало в себе си три продукта – люлка, столче за хранене и седалка. Люлката може да се използва от раждане на детето до навършване на около 6 месеца или достигане на тегло от 9 кг. Гръбчето и опората на краката се регулират. Има гриф с играчки, който може да се отстрани, както и музикален панел. Интензивността на люлеене може да се регулира. Като столче за хранене може да се използва след шестия месец на бебето. Регулират се с няколко степени височината, облегалката и степенката. Петточков защитен колан. Двойна табла с място за чаша. Има и две колела за удобно придвижване. При желание столчето може да се ползва и като седалка, като е възможно захващането му към повечето модели кухненски столове посредством включени в комплекта колани.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
13

МОНИ Повдигащ стол за хранене COMPACTO

МОНИ Повдигащ стол за хранене COMPACTO

Малък и компактен стол за хранене, лесно преносим и заемащ изключително малко място в сгънато състояние. Тази повдигаща седалка може да се прикрепи към всеки обикновен стол посредством коланите, с които е снабдена. Ще осигури удобство на детето от хранене в специално столче и удобство за родителите при транспорта и съхранението му. Оборудвано е с триточков колан и табличка с място за чаша. А цената е повече от приемлива.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
12

CANGAROO Повдигащ стол за хранене KIWI

CANGAROO Повдигащ стол за хранене KIWI

Това е така нареченото повдигащо столче за хранене. То се прикрепя към обикновен стол с гръб посредством два колана – под седалката и на облегалката и по този начин детето се храни в периода от 6 до 36 месеца или до достигане на приблизително тегло 15 кг. Комфорта и безопасността на малчугана са осигурени от триточков колан и от мека подложка. Таблата е еднослойна и може да се отстрани, за да бъде измита. Предвидено е място за чаша или шише. Облегалката не се регулира, но пък има четири степени на височина. Това е компактен и практичен стол, удобен за употреба както вкъщи, така и на път.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
11

MiniMonkey Minichair

MiniMonkey Minichair

Това е столчето за хранене, което може да бъде с вас винаги и по всяко време. С изключително компактните си размери то е лесно за пренасяне и монтаж. Посредством коланите всеки един обикновен стол за секунди може да се превърне в столче за хранене. Детето е подсигурено посредством триточков колан. Подходящо е за деца от 6 до 36 месеца. Лесно за почистване, като може да бъде изпрано в пералня на ниски градуси.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
10

Cam Столче за хранене ISTANTE

Cam Столче за хранене ISTANTE

Столчето за хранене Cam може да се използва още от раждането на вашето съкровище. Многото му функции позволяват дълга употреба – първоначално като люлка до 6 месечна възраст, а след това и като столче за хранене. Височината му се регулира на седем степени, а позицията на облегалката на четири. Поставката на крачетата има три положения. Това го прави удобно за употреба независимо от възрастта на детето. Към столчето има две таблички за хранене и голям кош за детски играчки или други принадлежности. Сигурността на мъника е осигурена от петточков колан. Преместването в различни помещения е лесно, тъй като столчето разполага и с колелца за придвижване. Подсигурено е с защита против обръщане. Допълнителна екстра е арката с играчки, която има две положения на поставяне, а освен това играчките могат да се отстраняват и детето да си играе с тях навсякъде. Столчето се почиства лесно, а двулицевия калъф се отстранява, за да може да бъде изпран. Столчето с лекота може да бъде сгънато до компактни размери.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
9

Lorelli Стол за хранене AMARO

Lorelli Стол за хранене AMARO

Това столче притежава изчистен и семпъл дизайн, същевременно има всички характеристики на удобно и практично столче за хранене. Височината му се регулира, регулируеми са също височината на степенката за крачетата с цел по-голямо удобство при различната възраст на детето, а също и дълбочината на поставяне на табличката. Самата табла пък има място за чаши и бутилки, освен това е двойна. Може едната да се отстрани след хранене, за да бъде почистена, а на другата детето да остане да си играе. Сигурността на мъника е осигурена посредством включените колани, с които да бъде закопчан. А в допълнение на всички тези удобства идва и ниската му цена.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
8

Moni Повдигащ стол за хранене Pepper

Moni Повдигащ стол за хранене Pepper

Ако пътувате често, любители сте на излетите или пък просто не разполагате с много място вкъщи и търсите столче, което да бъде компактно, лесно преносимо и бюджетно, то тогава този повдигащ стол за хранене е точното попадение. Той е сгъваем, удобен и много практичен. Може да се монтира върху нормален стол, а може да бъде поставен и ползван върху равна повърхност. Има три позиции на монтаж посредством колани. Седалката е широка и удобна. В зависимост от решението ви дали да разгънете или не допълнителните крачета се определят и двете нива на височина. Таблата е подвижна и като цяло почистването на столчето е много лесно. Предназначено е за деца над 6 месеца. А едно от най-големите му предимства е изключително малките размери в сгънато състояние, което го прави много удобно за пренасяне и съхранение.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
7

Chicco Мултифункционално кошче 4в1 BABY HUG

Chicco Мултифункционално кошче 4в1 BABY HUG

Уникален мултифункционален продукт, който расте заедно с детето и съчетава в себе си четири други. От раждането може да се ползва като кошче за сън. В него бебето ще спи удобно благодарение на комфортната форма на люлка. Освен това може да бъде употребявано и като шезлонг с три степени на наклон на гръбчето. Безопасността е гарантирана от закопчаващите се колани. Освен това е включен и музикален гриф с играчки, като сами избирате подходящата мелодия за детето. След като детето порасне достатъчно седалката се доближава до масата и се превръща в удобно столче за хранене. Или пък може да бъде регулирано на височина посредством педал и да се превърне в комфортно първо столче за игра. Подложката е мека и може да се отстранява, а столчето лесно се придвижва на колелцата, с които разполага. Прекрасен избор, когато искате да съчетаете няколко продукта. Пести място, средства и същевременно осигурява удобство за детето и неговите родители.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
6

Hauck Дървен стол за хранене BETA

Hauck Дървен стол за хранене BETA

Красив, здрав, много практичен и функционален дървен стол за хранене. Предназначен е за деца от 6 месеца до 12 години или до достигане на максимално тегло 90 кг. Изключително здрав стол, който расте заедно с детето. Седалката и степенката за крачетата се регулират на височина и дълбочина, така че да са удобни на детето при всяка възраст. Обезопасен е с петточков колан. Разполага с две табли – една по-голяма за хранене и по-малка за игра. Лесно се придвижва посредством двете колела на задните крака на столчето. Разполага с мека подложка за по-голямо удобство.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
5

Peg-Perego Столче за хранене TATAMIA Latte

Peg-Perego Столче за хранене TATAMIA Latte

Това е висок клас столче за хранене, което може да се използва от раждането на бебето до навършване на три годишна възраст. Първоначално се превръща в удобен шезлонг благодарение на регулируемия се гръб, а при желание и в комфортна люлка. След като детето е в състояние да седи стабилно столчето може да се използва и за хранене – в самото столче посредством таблата или пък след отстраняването й да се постави до масата и детето да се храни със семейството. Посредством колелцата столчето удобно може да се придвижва в различни стаи, като когато столчето не е в движение колелата са блокирани с оглед безопасността. Седалката е анатомична, коланът е пет точков и се регулира на височина, за да е удобен и сигурен при порастване на детето. Височината на столчето също се регулира на 9 нива, позицията на гръбчето се регулира на 4 нива, а степенката за крачетата има 3 позиции за по-голямо удобство. Столчето разполага с анатомичен ограничител, за да предпазва от падане дори когато бебето е съвсем малко. Подложката е изработена от мека еко кожа и лесно се почиства само с влажна кърпа. Таблата се отстранява и може да се мие в съдомиялна. Има предвидено място за чаша или шише. Сгъва се с лекота и е компактен. Добро решение, когато търсите няколко удобства съчетани в едно.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
4

Столче за хранене Buba Carino

Столче за хранене Buba Carino

Семпло, модерно, компактно, удобно столче за хранене с двойна употреба. Това е още един от нашите фаворити. Столчето е практично и елегантно. Лесно за почистване благодарение на отстраняемата табла и меката подложка, която при зацапване просто може да бъде забърсана. А при нужда и отстранена, за да бъде изпрана. Стойката му е стабилна, крачетата са снабдени с неплъзгащи се накрайници, удобството за детето е гарантирано допълнително от подложката за крака, а безопасността му от петточковия колан. Материалите, които са използвани за изработката са висококачествени. Височината му може да се регулира от разглобяемите крачета. Така столчето може да бъде използвано като стол за игра вместо столче за хранене. Срокът му на ползване е удължен спрямо стандартните столчета за хранене. Подходящо е за деца от 6 месеца до 5 години. Максимално поддържано тегло 15 кг.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
3

Стол за хранене X-6 Crocodile

Стол за хранене X-6 Crocodile

Лек, класически, сгъваем стол за хранене. Препоръчителната възраст за употреба е от 6 месеца до 36 месеца, макар че столът има и почти легнала позиция. Това го прави удобен за спане на бебето след хранене. Столчето има 7 степени на регулиране на височината и 4 позиции на облегалката. Табличката е двойна, разглобяема, което я прави и лесна за почистване. И подложката за крака, и тавичката се регулират в две позиции. Предпазният колан е петточков. Столчето разполага с две колелца за по-лесно преместване. Благодарение на отстраняващата се табличка и различните степени на височина той може да се пригоди за употреба до трапезната маса, така че детето да присъства наравно с останалите членове на семейството.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
2

Стол за хранене Juju Eat & Play

Стол за хранене Juju Eat & Play

Един от нашите фаворити – практично столче за хранене, което след време се разглобява и с лекота се превръща в масичка и столче за детски игри. Това прави употребата му доста продължителна – от 6 месечната възраст на бебето до около 6-тата година на малчугана. Изключително лесно е почистването му благодарение на подвижната табла, която може да се отстрани и да бъде измита, а калъфа на седалката да бъде изпран. Подносът има място и за чаша. Коланът е 5-точков със стабилно закопчаване. Удобството е гарантирано от допълнителната подложка за крачетата и трите позиции на облегалката. Стабилно, обезопасено и удобно столче, подходящо за момчета и момичета, с дълъг срок на употреба и бюджетна цена.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
1

Стол за хранене Mappy Teddy Bears, Регулируем, 6 – 36 месеца

Стол за хранене Mappy Teddy Bears, Регулируем, 6 - 36 месеца

Класическо столче за хранене с весел дизайн, който е подходящ както за момче, така и за момиче. Стабилно, същевременно мобилно благодарение на колелцата, с които е снабдено. Лесна за почистване дамаска и двойна табла с поставка за чаша. Предпазните колани са 5-точкови. Разполага с 5 позиции на регулиране на височината и 4 позиции за регулиране на облегалката. Под седалката е разположен практичен кош за съхранение на играчки и други бебешки вещи.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече