Топ 15 Бебешки Шезлонги и Бебешки Люлки

Обновяване:
Публикуване:

Бебешки шезлонги и Бебешки ЛюлкиТърсите детската люлка или бебешки шезлонг, но не знаете от къде да започнете?

Каква е разликата и приликата между тях, как да изберем подходящ шезлонг или люлка, какви са предимствата и недостатъците им?

На тези въпроси ще отговорим в статията, като същевременно ще представим и Топ 15 на най-добрите бебешки люлки и шезлонги.

Най-добрите бебешки шезлонги и люлки за 2024

15

Бебешки Шезлонг LORELLI DREAM TIME, Grey Astronaut

Шезлонг LORELLI DREAM TIME, Grey Astronaut

Универсален шезлонг на достъпна цена, подходящ както за момчета, така и за момичета. Люлее се посредством естествено движение като за по-голяма сигурност разполага и с механизъм за заключване в неподвижно състояние. Моделът е лек и компактен, лесно се пренася с дръжките, които са предвидени за по-голямо удобство. Сенникът е сгъваем, облегалката е подвижна, а за забавлението на детето ще се погрижи включения гриф с играчки.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
14

LORELLI CLASSIC Шезлонг с табла ALEX GREY COOL

LORELLI CLASSIC Шезлонг с табла ALEX GREY COOL

Удобен и функционален шезлонг 3 в 1. Продуктът може да се ползва от раждането на бебето като шезлонг, в който да си почива или играе с играчките, закачени на грифа. На следващият етап вече може да се ползва като столче с отстраняема табла, включително да бъде помощник в първите стъпки с храненето. Третата му функция е като столче за по-големи деца на възраст до 3 години. Конструкцията му е лека, пластмасова и може да се ползва до достигане на тегло на детето до 9 кг., ако го ползвате като шезлонг или като столче с табла. А като детско столче до достигане на тегло до 18 кг. Захранва се с батерии, за да може да възпроизвежда музика и звуци от природата и за да се ползват вибриращите и люлеещите функции. Осигурен е с обезопасителни коланчета. Лек, компактен и лесно преносим.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
13

Люлка с вибрации и звуци Wunderkid Jungle

Люлка с вибрации и звуци Wunderkid Jungle

Класически люлка-шезлонг с вибрации и възпроизвеждане на звуци. Пъстър, весел дизайн на калъфа, който може да се сваля и пере на температура до 40 градуса. Металните и пластмасови части лесно се почистват с мека кърпа и вода. Лек и компактен, разполага с подвижна арка с три меки играчки. Звуците, вибрациите и светлините забавляват детето и го успокояват. Пъстрите цветове и играчки стимулират сетивата му. За по-голямо удобство облегалката има две положения, а безопасността е осигурена от триточков колан. Подходящ е за бебета от раждането до достигане на тегло 9 кг.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
12

FISHER PRICE Шезлонг ТРОПИЧЕСКА ГОРА

FISHER PRICE Шезлонг ТРОПИЧЕСКА ГОРА

Това е от типа бебешки продукти, които растат заедно с детето. Удобният шезлонг може да се превърне в комфортно столче за хранене, а в последствие и за почивка за по-голямо дете, тъй като издържа на тегло до 18 кг. Бебешкият шезлонг е снабден с арка с две играчки, които лесно се отстраняват. За да заспи малчуганът по-бързо ще помогнат успокояващите вибрациите и накланящата се седалка на шезлонга. Предимство е и свалящият се и перящ калъф, за да бъде почистването по-лесно. Сигурността на бебето се осъществява от триточков колан за безопасност, а задействането на вибрациите е посредством батерия.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
11

Kikkaboo Бебешки шезлонг Clouds

Kikkaboo Бебешки шезлонг Clouds

Компактният шезлонг на Kikaboo е в приятен меланж, което го прави универсален за употреба – може да се ползва както за момче, така и за момиче. Подходящ е за бебе с максимално тегло 9 кг. Седалката е покрита с мека подложка, която може да се отстранява. Петточковият колан може да се регулира на три нива, а токата му също е покрита с мек плат. Облегалката се регулира на две нива, вибрациите са на три степени и се задействат от батерии, които задвижват и стойката с играчки и светлини. Мелодиите са 12 като има възможност звукът да се регулира. Играчките на стойката се въртят, допълнително се прожектират светлини. И в допълнение на всичко това основата на шезлонга е противоплъзгаща се. Прекрасен лек шезлонг за забавление на вашето малко съкровище.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
10

CANGAROO Електрическа люлка JESSIE

CANGAROO Електрическа люлка JESSIE

Универсална електрическа люлка, подходяща за момчета и момичета с максимално тегло 9 кг., което е приблизителна възраст около 6 месеца. Задейства се посредством батерии или ток, включени са въртящи се играчки, които да забавляват и визуално да стимулират бебето. За успокоението му ще се погрижат 12 мелодии и 5 звука от природата. Степените на люлеене са 5, включен е и таймер с 3 различни продължителности. Има две нива на наклон на седалката – едното е удобно за сън, а другото е за периода, в който бебето е будно и се забавлява. Люлката разполага с дистанционно управление за по-голямо удобство на родителите.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
9

Chicco Шезлонг Pocket Relax Sweet Dog

Chicco Бебешки Шезлонг Pocket Relax Sweet Dog

Шезлонгът на Chicco Pocket relax ще надмине вашите очаквания, ако търсите леко, компактно и удобно решение за спокойствието на вашето бебе вкъщи или когато сте на път. Може да се ползва от самото раждане на бебето и да е ваш неизменен помощник до достигане на тегло от 18 килограма на детето. Модерен и комфортен, това е перфектното съчетание когато трябва да изберете подарък или да зарадвате собственото си съкровище. Лесно се сгъва до компактни размери само с два бутона, а за да бъде транспортирането му лесно в цената е включена и удобна чанта за път. Благодарение на широката седалка и трите й степени на регулиране вашето дете ще се чувства удобно по всяко време и във всяка възраст. Перфектно решение с дълъг срок на употреба.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
8

Graco Бебешка люлка Little Lounger Benny & Bell

Graco Бебешка люлка Little Lounger Benny & Bell

Това е от функционалните модели 2 в 1 – люлка и шезлонг с вибрации. Люлката лесно се превръща в шезлонг чрез двете заключващи се подпори. А освен това може и да се сгъне до компактни размери. Изработен е от мека и приятна на допир материя в нежни нюанси, подходящи както за момче, така и за момиче. Люлката е оборудвана с арка със забавни играчки, които да радват мъничето. Наклонът на коша се регулира, а вибрациите имат две скорости. За ползването му са необходими батерии. Подходящо е за употреба от деца с тегло до 9 килограма.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
7

Chipolino Бебешко легло-люлка На-ни-на

Chipolino Бебешко легло-люлка На-ни-на

Прекрасно бебешко легло-люлка с изключително нежен дизайн. Може да се ползва от раждането на бебето до достигане на тегло от 9 килограма. Оборудвана е с удобно матраче и мека възглавничка, както и с комарник с цип, който може да се отстранява. Върху сенника са закачени меки играчки. Степените на люлеене са 5, а режимите на работа са три – 5, 15 и 30 минути. Задвижва се чрез ток или батерии. Включени са мелодии и звуци от природата, както и USB мултимедия. При желание кошът може да бъде отделен от рамката.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
6

CHIPOLINO Електрическа бебешка люлка-шезлонг ПАРАДАЙЗ

CHIPOLINO Електрическа бебешка люлка-шезлонг ПАРАДАЙЗ

Люлка и шезлонг в едно – това предлага Чиполино Парадайз. Мултифункционалният продукт само с няколко движения може да се превърне от удобна бебешка люлка в компактен и лесно преносим шезлонг и обратно. Предназначен е за бебета от раждането им до достигане на тегло 9 кг. Люлката има 5 скорости на люлеене и предлага възможност да се настрои времето за работа. 12 мелодии успокояват бебето, а в допълнение е включена и вибрация. Позицията на облегалката може да се фиксира в две положения – за удобен сън или за игра. Задейства се чрез ток или батерии.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
5

Люлка-шезлонг 5 in 1 Kinderkraft Unimo

Люлка-шезлонг 5 in 1 Kinderkraft Unimo

Бебешки продукт, който расте заедно с детето и има цели пет приложения – бебешко креватче, люлка, балансьор, стол-люка и столче. Функциите с лекота могат да бъдат сменени, а позицията освен люлееща може да бъде и стабилна. Наклонът се регулира с три позиции, обезопасено е с триточкови колани, които да защитят бебето от падане. Допълнителни екстри са подвижен сенник, комарник, гриф с играчки и перящи се подвижни части. С лекота се сглобява и разглобява за достигане на по-компактни размери и по-удобно транспортиране.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
4

CANGAROO Електрическа люлка – шезлонг SWING STAR

CANGAROO Електрическа люлка - шезлонг SWING STAR

Електрическата люлка Cangaroo е подходяща за бебета от 0 до 6 месеца или до достигане на тегло 9 кг. Съчетава в себе си почти всички екстри, които може да предложи една люлка – 5 степени на люлеене, 16 приспивни песни и 5 звука от природата, арка с играчки и лампа, копче, с което да се регулира звука, табла за хранене, когато бебето порасне достатъчно и бъде готово за захранване. Таймерът за люлеене може да се настройва на три степени – 15, 30 и 60 минути. Позицията на облегалката има три нива. Захранването на люлката се осъществява посредством батерии или ток, а за по-голямо удобство на родителите е включено и дистанционно управление.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
3

Бебешка електрическа люлка Cangaroo

Бебешка електрическа люлка Cangaroo

Луксозна и практична електрическа люка с едно поддържащо рамо. Задейства се чрез ток или батерии като разполага и с дистанционно управление. Коша може да се завърта в различни посоки, а освен това е предвидена и допълнителна подложка, с която люлката се превръща в удобен и лек шезлонг. Като люлка има 5 скорости на люлеене и 3 времена. 12 мелодии, 5 звука от природата и арка с 3 играчки ще забавляват бебето, когато е будно. А за да му бъде удобно по време на сън, гръбчето на седалката има две положения. Едва ли има още нещо което може да желаем от една люлка.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
2

Шезлонг-люлка Nature’s Way Bounce&Sway Tiny Love

Шезлонг-люлка Nature's Way Bounce&Sway Tiny Love

Висок клас бебешка люлка, съчетала в себе си модерен дизайн и меко удобство. Люлката – шезлонг съчетава два варианта на движение – нежно полюшване напред-назад или забавни вертикални подскоци. Задвижва се от движението на бебето или с помощта на възрастен. Нежната вибрация помага за приспиване на бебето, а мелодиите са 19 на брой, класирани в три категории – бял шум, приспивни и забавни. Предназначена е за употреба от деца до 9 кг. Обезопасена е с петточков колан. Лесно се почиства отстраняемата подложка. Забавата за детето е гарантирана от пъстрите играчки и 25 минутна непрекъсната музика.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече
1

Nuna Столче Leaf Curv

Nuna Столче Leaf Curv

Луксозен и модерен шезлонг, предложен от Nuna. Изключително стилен и с много дълъг период на ползване – подходящ е от самото раждане на бебето и издържа невероятните 60 кг.! Т.е. детето ви може да си почива в него дори и като юноша. Докато се ползва от бебето, то се подсигурява със специален колан, а шезлонгът може да се залюлее с едно побутване, като вибрациите траят 2 минути. Не ползва ток или батерии, изключително безшумен. Ако решите да го ползвате като помощник в храненето лесно може да бъде заключен. Меката и удобна седалка ще осигури комфорт на вашето дете и благодарение на специалната материя, с която е покрита и която лесно може да бъде отстранена и машинно изпрана. Един прекрасен, лек, компактен и модерен вариант на шезлонг, на който детето ви ще се радва години наред и ще допълни идеално интериорът на вашето жилище.

Магазин:Характеристики:
Лого на Emag.bgВижте повече